Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Ajvar Veselić
Ajvar Veselić
Sastojci:  crvena paprika* (74%), patliđan* (20%), suncokretovo ulje*, jabučni ocat*, sol, bijeli luk*, šećer*, ljuti feferoni*. Sastojci s oznakom * iz ekološkog su uzgoja.
Pakiranje:  300 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Najbolje upotrijebiti do:  01.06.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Ajvar je tradicionalan balkanski proizvod. Kuhan je u vakumskom uparivaču pri nižim temperaturama kuhanja. Ovim načinom prerade u ajvaru se zadržava veći udio vitamina i minerala, te bolje očuvanje prirodne boje i arome povrća, čime se postiže vrhunska kvaliteta. Pasterziran, bez konzervansa. Možete ga upotrijebiti u izvornom obliku, kao prilog jelima s roštilja, sendvičima, kobasicama ili kao dodatak kod pripreme raznih umaka, variva, juha i sl.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Veselić
Adresa:   Vukovarska 24, Novo Selo Palanječko 44000
 
 
Ponukani vremenom u kojem živimo i sve većim zagađenjem, odlučili su barem malo pridonijeti očuvanju prirode i svojim primjerom potaknuti ljude na razmišljanje o načinu života. Ekološkom proizvodnjom se bave već 4 godine i cijelokupno gospodarstvo su podredili ekološkoj proizvodnji. Počeli su sa uzgojem jagoda, a zatim i ostalog voća i povrća. U kolovozu 2011. godine izvršili su i registraciju Pogona za preradu voća i povrća u pekmeze, džemove, ajvare i sl. Prošle godine na Festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku osvojili su zlatnu medalju za Pekmez od šljiva i srebrnu medalju za Pekmez od šljiva i zelene rajčice. Raspolažu i s tradicionalnom posavskom kućom, koja je preuređena za potrebe seoskog turizma, u selu Mužilovčica sa željom da tamo gostima osim smještaja ponude i ekološke proizvode, kako svoje, tako i ostalih članova udruge „Izvor“.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay