Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Čaj smokva i badem Gardenolo
Čaj smokva i badem Gardenolo
Sastojci:  plod šipka* 55%, plod jabuke* 15%, kora naranče* 10%, plod bazge* 8%, cvijet hibiskusa* 5%, korijen sladića* 2% prirodna aroma badema, meda i smokve. *Iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Pakiranje:  46 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  25.05.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Svaki poslijepodnevni odmor drugačiji je doživljaj uz Gardenolo voćni čaj sa smokvom i bademom. Nećete pogriješiti ako odlučite zamijeniti šalicu zaslađene kave ili kapučina Gardenolo aromatiziranim voćnim čajem sa okusom smokve i badema. Zahvaljujući ovom jedinstvenom blendu i njegovom okusu koji je intenzivniji zahvaljujući čajnoj vrećici s dvije komore koja kod pripreme omogućuju optimalno otapanje i miješanje smokve i badema, doživljaj popodnevnog predaha uz Gardenolo voćni čaj sa smokvom i bademom biti će potpun. Ovi mediteranski plodovi uvijek se savršeno nadopunjuju, a u šalici toplog čaja unijet će novi ritual u vaš poslijepodnevni odmor. Punoća prirodnog smokvinog slada i mekoća kremastog badema zajedno čine šalicu Gardenolo voćnog čaja vrhunskim orašasto-slatkim užitkom. Pakiranje sadrži 20 filter vrećica.
Proizvođač:
Adresa:  Petra Preradovića 183, Pitomača 33405
 
 
Tvrtka je osnovana 1990 god. sa sjedištem u Pitomači, Petra Preradovića 183, u sjevernom dijelu Hrvatske, između rijeke Drave na sjeveru i Bilogore na jugu, cca 120 km istočno od Zagreba, na magistralnoj cesti Zagreb-Osijek. Proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja se bavi od 1996. god. Vizija Jan-Spider-a d.o.o. je biti najveći regionalni prerađivač visokokvalitetnog ljekovitog bilja kao sirovine za proizvođače prehrambenih i medicinskih čajeva, te proizvođače pripravaka na bazi ljekovitog bilja. Misija Jan-Spider-a d.o.o. je stvaranje novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu regije, unaprjeđujući zadovoljstvo djelatnika, poslovnih partnera i okruženja u kojem djeluje. Jan-Spider d.o.o. izgrađuje i održava dugoročne partnerske odnose sa svojim partnerima u cilju stvaranja kvalitetnih i konkurentnih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay