Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
26,50 Kn
    
Domaći maslac Bistrović
Domaći maslac Bistrović
Sastojci:  pasterizirano nehomogenizirano vrhnje, mljekarska kultura, sol. I. klasa. Sadrži min. 82% m.m., max. 16% vode.
Pakiranje:  250 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od 0 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do:  13.08.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ o maslacu dobivenom starinskom metodom od fermentiranog vrhnja. Takav način proizvodnje iziskuje više truda i vremena te su mu i prinosi manji ali je i završni proizvod puno kvalitetnij i ukusniji od uobičajenog načina proizvodnje. Neizostavni dio svakog doručka kao namaz ili podloga na kruh uz dodatak marmelade ili meda, koristi se u pripremi slastica ili kao podloga za pečenje. Iznimno bogatog okusa, posebno omiljen kod najmlađih. Maslac je bogat zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom, tipičnim za masti životinjskog podrijetla. Dobra strana su korisne masnoće i vitamini topljivi u masti. Brojne studije dokazale su njegov blagotvoran učinak na zdravlje naspram industrijski dobivenog margarina.
Proizvođač:
Naziv:  Mljekara Marina
Adresa:  Varaždinska 94b, Gornje Vratno 42208 Cestica
 
 
P.G. Bistrović - Mljekara Marina svojim je radom započela krajem 2010. godine. Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda dobiva se preradom mlijeka s isključivo vlastite farme mliječnih krava. Riječ je o 100% domaćem proizvodu koji ne sadrži konzervanse ni umjetne dodatke. Za potrebe mliječne farme Obiteljsko gospodarstvo Bistrović obrađuje 15 hektara vlastite zemlje, a u zakupu je i 12 hektara državnog zemljišta te oko 20 hektara od fizičkih osoba. U pristupu uzgoju životinja koristi se isključivo otvorena ispaša kada to sezona i vrijeme dopušta a u gnojenju i obradi tla nastoji se isto obavljati na što prirodniji i održiviji način. Na gospodarstvu je uz članove obitelji, Mirjanu, Stjepana i sina Luku zaposleno sedam ljudi, povremeno pripomognu i sin Tomislav koji studira u Križevcima i Marina koja polazi OŠ Cestica, a svakom uspjehu raduju se i baka Marija i djed Josip.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay