Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
17,50 Kn
    
Domaći senf s kurkumom Smid
Domaći senf s kurkumom Smid
Sastojci:  gorušica, kurkuma, sol, šećer, jabučni ocat.
Pakiranje:  160 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  30.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Odličan domaći senf s ekološkim sastojcima, novi je ''izum'' gđe. Mirjane iz obrta SMID. Razlika između pikantnog i običnog senfa je u tome što pikantni sadrži i bijelu i crnu gorušicu. Gdje se sve senf upotrebljava, nije potrebno spominjati. Ovaj namaz, neće ni najveće sladokusce ostaviti ravnodušnim. Obavezno probati!
Proizvođač:
Naziv:  SMID t.o.
Adresa:  Tome Matića 1, Zagreb, 10 000
 
 
Zagrepčanka Mirjana Strancarić i njezina obiteljska tvrtka SMID (početna slova: Strancarić – Mirjana – Ivan, suprug – Dora, kći) oslonjena na stari obiteljski jabučnjak u Čučerju od 2002. proizvodi višekratno za kakvoću nagrađivan ekološki jabučni ocat (sam te aromatiziran češnjakom, bosiljkom, majčinom dušicom, ružmarinom i hrenom), zatim bukovače marinirane u njemu, vatreni jabučni chutney, marmeladu od jabuka i karamela, džem od jabuka i naranče, zagrebačku marmeladu, niskokaloričnu ekstra domaću marmeladu od jabuka s okusom lavande i drugo, a jedan od izuzetno dobro prihvaćenih originalni je proizvod te maštovite i poduzetne inženjerke biotehnologije i obrtnice – hrenada. To je ribani hren s, dakako, jabučnim octom, maslinovim uljem, limunom, solju, bijelim paprom i smeđim šećerom. Lansirala ga je uoči Uskrsa 2008. i priprema ga u više varijanti, manje i više ljutoga, na oduševljenje istinskih zaljubljenika tradicionalnoga i novoga.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay