Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,50 Kn
    
Hummus - namaz od slanutka Soyarnica
Hummus - namaz od slanutka Soyarnica
Sastojci:  kuhani slanutak*, biljno hladnoprešano ulje*, voda, jabučni ocat*, sol, tahini, češnjak*, list peršina*, papar. Sastojci s oznakom * iz kontroliranog su ekološkog uzgoja.
Pakiranje:  200 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +3 do +6 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od tri dana.
Najbolje upotrijebiti do:  09.08.2018.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Proizvođač:
Adresa:  Kozarčeva 48 a, Zagreb 10000
 
 
Tvrtka Forum orgo d.o.o. osnovana je 2012. godine u Zagrebu. Bave se preradom prehrambenih proizvoda neživotinjskog porijekla. Tvrtka je zavedena u registar ekoloških proizvođača pri Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske. U njihovom asortimanu nalaze se biljni proizvodi poput svježeg i dimljenog tofua, svježeg, mariniranog i dimljenog sejtana, tri vrste tempeha. Svi proizvodi napravljeni su isključivo od ekoloških sirovina i posjeduju ekološki certifikat.vSoja, koja je glavna namirnica većine njihovih proizvoda proizvodi se u Hrvatskoj, a pod nadzorom je austrijskog kontrolnog tijela Austria Bio Garantie. Glavno etičko načelo i poslovni moto “Svaka hrana je jelo, ali svako jelo nije hrana - mi vas hranimo.”
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay