Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
75,00 Kn
    
Matični sok od aronije Medić
Matični sok od aronije Medić
Sastojci:  100% sok aronije iz ekološkog uzgoja (Aronia melanocarpa).
Pakiranje:  750 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i suhom mjestu izvan dosega sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 15 dana.
Najbolje upotrijebiti do:  11.01.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Voćni sok aronije je 100 % matični sok dobiven prešanjem bobica aronije. U voćni sok se ne dodaju nikakve strane tvari kao što su voda, šećer, stabilizatori i konzervansi. Moguće su manje varijacije u okusu i teksturi između serija proizvoda koje su rezultat prirodnih odstupanja u uzgoju, kao što su vrijeme berbe, godišnja osunčanost i količina padalina, prisutnost prirodnih šećera i sl. ili su rezultat rada u malim serijama koje nikada ne mogu biti identične.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Medić
Adresa:  Veliko Vukovje 127, Veliko Vukovje 43282
 
 
Uzgoj voća, povrća i aromatičnog bilja na imanju obitelji Medić odvija se u čistom okruženju, udaljeno od velikih gradova i prometnica, tradicionalnim ekološkim načinom obrade tla bez uporabe bilo kakvih kemijskih preparata. U izradi prerađevina koriste voće isključivo iz vlastitog uzgoja, a količina proizvoda je ograničena sezonskim urodom jer nastoje zadržati izvornost i izuzetno visoku kvalitetu tradicionalnog domaćeg proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay