Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
70,00 Kn
    
Med medun javor Vidmar
Med medun javor Vidmar
Sastojci:  
Pakiranje:  450 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Ako nam nedostaje željeza, tada je najbolje koristiti medun, medljikovac ili kako ga još zovu šumski med jer on sadrži najviše mineralnih tvari pa i željeza. Posebno se to odnosi na medun iz naših gotovo djevičanski čistih šumskih predjela kao što je ovaj iz Gorskog kotara. Ne potječe od nektara već od sokova lista crnogorice i bjelogorice koji pčele skupljaju i obogaćuju. Pomaže kod slabokrvnosti i iscrpljenosti organizma. Trudnice ga mogu uzimati tijekom cijele trudnoće. Medljika ili medna rosa je slatka materija koja se pojavljuje periodično, u određenim vremenskim intervalima, na lišću pojedinog zimzelenog i listopadnog drveća, najčešće na listu bora, jele, smreke, vrbe, hrasta, pitomog kestena i dr. Pčele potom sakupljaju medljiku sa lišća, odnose je u košnicu i od nje spravljaju medljikovac. Boja meda varira, od tamnije prema svjetloj, zavisno je li riječ o crnogoričnom stablu ili bjelogoričnom, kao što je slučaj s ovim medom.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  EPZ Vidmar
Adresa:  Mlinari 5 , Vrbovsko – Mlinari 51326
 
 
Ekološka pčelarska zadruga Vidmar ima registrirani skraćeni naziv koji se često upotrebljava i glasi ''Ekološka zadruga''. Sjedište Ekološke zadruge nalazi se u mjestu Mlinari između Moravica i Vrbovskog u blizini gornjeg toka rijeke Dobrena na lokaciji Ženska strana. Registrirana je 30. srpnja 2004.godine. Upisom u Registar ekoloških poljoprivrednih proizvođača 15. rujna 2004. godine pod brojem 172 postaje prvi subjekt u Primorsko goranskoj županiji s certificiranom ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom. Djelatnost Ekološke zadruge je razvoj i unapređenje ekološke poljoprivredne proizvodnje osobito na području pčelarstva. Registrirana marka Goranski med i liker od meda Medica starog župnika 2006. godine postaju službeni suveniri Turističke zajednice Grada Vrbovskog. Vlasnici su brojnih nagrada na manifestacijama diljem zemlje što svjedoči o kvaliteti samih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay