Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,00 Kn
    
Mješavina pahuljica
Mješavina pahuljica
Sastojci:  eko dinkel, zob, ječam, raž, pšenica.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i prozračnom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  02.05.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Mješavinu eko dinkel, zobenih, ječmenih i pšeničnih pahuljica preporučujemo za zdrav, lagan i ukusan doručak. Mogu se poslužiti s mlijekom ili jogurtom. Žitarice se sastoje od 8-15% proteina a sadrže relativno nizak udio masti, 2-5%, od čega najveći dio čine polinezasićene.Bogate su vitaminima B kompleksa, koji se nalaze u vanjskoj ljusci, te vitaminom E, koji se nalazi u klici. Cjelovite žitarice, uz voće i povrće, predstavljaju glavni izvor dijetalnih vlakana. OPG Jazbec nudi čiste miješane pahuljice bez dodataka voća,šećera i čokolade. Visok udio prehrambenih vlakana, bogatstvo prirodnih vitamina, malo masnoća i složeni ugljikohidrati čine pahuljice idealnim odabirom za doručak zaposlenih ljudi. Nakon uživanja u pahuljicama, razina šećera u krvi povećava se polagano. Stoga integralne pahuljice osigurava dulji osjećaj sitosti, a pritom se nije potrebno odricati od odličnog okusa. Po želji, možete im dodavati malo meda ili suhog voća, orašastih plodova. Zbog odličnog nutritivnog sastava i niskog udjela natrija integralne pahuljice preporučuju se za prevenciju i terapiju kardiovaskularnih bolesti i visokog krvnog tlaka. Zbog bogatstva neprobavljivih vlakana smatra se imaju povoljan učinak na probavni sustav, regulaciju šećera u krvi i mogu pružiti zaštitu od karcinoma kolona. Ipak, kako bi uživali u svim navedenim blagodatima valja posegnuti za žitnim pahuljicama od cjelovitog zrna i bez dodatka šećera.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay