Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Pinđur Veselić
Pinđur Veselić
Sastojci:  crvena paprika* (55%), rajčica* (37%), suncokretovo ulje*, jabučni ocat*, šećer*, bijeli luk*, sol, ljuti feferoni*, peršin*. Sastojci s oznakom * iz ekološkog su uzgoja.
Pakiranje:  300 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Najbolje upotrijebiti do:  08.06.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Iako je vrlo sličan ajvaru, pravi gastro-znalci znaju razlike. Umjesto patliđana (kao što je riječ kod ajvara) u pinđur se stavaljaju rajčice. Ovaj namaz izvorno potječe iz Makedonije, pa se time proširio i sve do naših krajeva, gdje danas postoje mnogobrojne lokalizirane varijante ove iznimno cijenjene delikatese. Ovaj pinđur je proizveden u vakumskom uparivaču kako bi se što više sačuvali prirodni miris i okus povrća, te vrlo bitni vitamini, minerali i ostali potrebni mikronutrijenti. Pinđur je odličan izbor za one koji vole pikantniju hranu, odlično se slaže s jelima s roštilja. Pasteriziran, bez konzervansa.

Proizvođač:
Naziv:  OPG Veselić
Adresa:   Vukovarska 24, Novo Selo Palanječko 44000
 
 
Ponukani vremenom u kojem živimo i sve većim zagađenjem, odlučili su barem malo pridonijeti očuvanju prirode i svojim primjerom potaknuti ljude na razmišljanje o načinu života. Ekološkom proizvodnjom se bave već 4 godine i cijelokupno gospodarstvo su podredili ekološkoj proizvodnji. Počeli su sa uzgojem jagoda, a zatim i ostalog voća i povrća. U kolovozu 2011. godine izvršili su i registraciju Pogona za preradu voća i povrća u pekmeze, džemove, ajvare i sl. Prošle godine na Festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku osvojili su zlatnu medalju za Pekmez od šljiva i srebrnu medalju za Pekmez od šljiva i zelene rajčice. Raspolažu i s tradicionalnom posavskom kućom, koja je preuređena za potrebe seoskog turizma, u selu Mužilovčica sa željom da tamo gostima osim smještaja ponude i ekološke proizvode, kako svoje, tako i ostalih članova udruge „Izvor“.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay