text
Objavljeno: 19.03.2019. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Dostava voća u ured

Naša trgovina nudi i opciju dostave svježeg i sezonskog ekološkog voća na Vaše radno mjesto!

Sve tvrtke koje drže do zdravlja vlastitih zaposlenika a pri tome ponaprije mislimo na kvalitetno i provjereno voće mogu se u našoj trgovini pretplatiti na dnevnu, tjednu ili mjesečnu dostavu svježeg voća iz našeg asortimana. Voće najčešće konzumiramo kao međuobrok koji nas puni energijom, donosi okrepu i prijeko potrebne vitamine, minerale i vodu. U stresnim periodima i užurbanom načinu života odličan su izbor za zdrav i kvalitetan brzi obrok.

Naglasak na lokalnom i sezonskom

Većina voća iz naše ponude dolazi od lokalnih hrvatskih poljoprivrednika, mahom ekoloških koji svoje kulture uzgajaju bez upotrebe pesticida i mineralnih gnojiva te naposljetku skladište bez korištenja kojekakvih umjetnih dodataka za sprečavanja klijanja i ubrzanog truljenja. Iznimka su jedino organske banane, koja kao kultura ne uspijeva u našim krajevima a već je stoljećima prisutna u našoj prehrani. Sezonskim voćem smatra se ono koje prirodno dozrijeva u određenom periodu godine. Svemu tome naravno je prilagođeno i naše tijelo, koje npr. ljeti treba više vode i kalija pa u tome periodu prevladavaju takve voćne kulture dok npr. zimi ono koje obiluje vitaminom C kao zaštita od bolesti i jačanje imuniteta u doba bolesti i gripe.

Dostava svježeg voća na radno mjesto

Dostavu voća vršimo na radno mjesto na području Zagreba prema unaprijed dogovorenom terminu i količini. Ponuda voća te time i sastav pošiljke mijenja se s obzirom na sezonu i dozrijevanje kultura a ukratko su to: jesensko/zimsko voće (mandarine, jabuke, kruške, grejp, naranče, kumkvat, kiwi, klementine, limun) te proljetno/ljetno voće (jagode, borovnice, kupine, maline, trešnje, breskve, marelice, dinje, lubenice). Dodatak na navedenu ponudu su i uvozne namirnice: svježe organske banane, mango i ananas uz dodatak ponekog egzotičnog začina kao što su svježi đumbir i kurkuma. Sastav naših voćnih košarica moguće je još i upotpuniti vrhunskim orašastim plodovima iz naše ponude; domaćim bademima, orasima ili lješnjacima.

Za sva dodatna pitanja vezana uz pretplatu, cijene, ponudu voća i uvjete dostave, budite slobodni nam se obratiti na naš e-mail ili kontakt telefon.

U slast!


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners
  • CorvusPay