text
Objavljeno: 29.12.2021. | Autor: Fino.hr | Foto: Fino.hr

Nova mesnica u gradu - Eko mesnica na Kegliću

Uz online narudžbe s dostavom izvršene putem naše internetske adrese, kupovinu svježeg ekološkog mesa možete obavljati i u našoj prvoj mesnici na Kegliću, Trg Francuske Republike 6!

Krajem studenog 2021. godine otvorili smo našu prvu mesnicu na popularnom Kegliću, na adresi Trg Francuske Republike 6. Mesnica se nalazi u neposrednoj blizini dječjeg parka i rukometnog igrališta te kultnog kafića istoimenog naziva. Slijepa ulica u kojoj smo smješteni je mirna, slabo prometna te lako dostupna za dolazak autom ili pješice. Često se nađe i slobodno parkirno mjesto no ako ga i nema, stati na par minuta ispred same mesnice autom nikome neće izazvati probleme. Neposredna blizina tramvajske stanice i svih bitnih prometnica uvelike će olakšati dolazak do našeg prodajnog mjesta.

Ako dolazite iz smjera Črnomerca, naša se lokacija nalazi u produžetku ulice grada Mainza kod križanja sa Čanićevom a ukoliko dolazite iz smjera Britanca i centra grada, nakon što prođete park i križanje Ilice i Reljkovićeve, potrebno je na idućem križanju skrenuti lijevo te Čanićevom ulicom doći do križanja sa Trgom Francuske Republike na čijem se uglu nalazi i caffe bar Keglić. Nas ćete lako prepoznati iz daljine po otvorenoj tendi losos boje.

Očekuje Vas svakodnevno svježe meso naših ekoloških uzgajivača, polutrajne i svježe prerađevine iz vlastite proizvodnje, ne-mesne delikatese naših višegodišnjih partnera te naravno naši educirani i srdačni mesari Maja i Dominik, uvijek spremni za preporuku ili savjet. Za kupovinu u mesnici nije potrebna prethodna predbilježba već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Važno je napomenuti kako mesnica djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama. Za eventualne upite i rezervacije, slobodno se obratite na kontakt telefon mesnice.

Narudžbe svježeg mesa i ostalih proizvoda zaprimljene putem naše internetske adrese obavljaju se i dalje po istom principu. U trgovini na Vrbiku kao i do sada biti će također moguće preuzimanje/kupovina te vikend ponuda i slobodna prodaja. U skorijoj budućnosti u planu je i modernizacija web trgovine i sustava za naručivanje što će našim kupcima biti zasigurno od koristi.

Zahvaljujemo se na dosadašnjem povjerenju!

 

Eko mesnica

Trg Francuske Republike 6, Zagreb

Radno vrijeme:

Utorak - Petak: 7:00 - 19:00h

Subota: 7:00 - 14:00h

Nedjeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom: zatvoreno

Kontakt: 01 4579 710

Mesari: Maja & Dominik

 


Podijeli ovaj članak
Komentari

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners