EKO svinjetina paket miješanog mesa - isporuka 14.5.

EKO svinjetina paket miješanog mesa - isporuka 14.5.
text
Cijena: 59,99 Kn/kg


 • Sastojci: but bez kosti (odresci), lopatica bez kosti u komadu, vratina s kostima (narezana), leđa s kostima (kotleti, narezani), rebra s kostima/carsko meso u komadu, svinjska mast 300 ml (gratis). Zemlja prasenja, uzgoja i klanja: HR. Rasiječeno i pakirano: HR.
 • Zemlja podrijetla: Hrvatska
 • Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do +4 °C.
 • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Riječ je o svinjetini iznimnog okusa, sočnosti i prošaranosti. Meso koje svakako vrijedi probati. U uzgojnom procesu i hranidbi životinja niti u jednom trenutku nisu korištene umjetne supstance za rast i smjese dok je uzgoj u potpunosti ekstenzivan - a to znači da su životinje na slobodnom ispustu u nesmetanom kretanju na nekoliko hektara zemlje. Paket svježeg mesa od 5 kg sadrži profesionalno obrađeno i pakirano meso raznih kategorija; but bez kosti narezan na odreske (cca 1.5kg), vrat s kostima narezan na odreske (cca 1kg), kotleti (leđa s kostima) narezani na odreske (cca 1kg), lopatica bez kosti u komadu (cca 1 kg) te rebra s kostima (do 1kg).

Proizvođač / Stavlja na tržište

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske. Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja i ovaca. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja). U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental te istoimene križane pasmine. U prehrani svinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način gdje tov traje i po 8-9 mjeseci. Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa. Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt s najmodernijom opremom (rasijekaonu, pakirnicu, hladnu preradu) u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU. Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 Kn
text

Trgovina

text

Valuta

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners
 • CorvusPay