Jadranske kozice, očišćene i odmah duboko zamrtnute po ulovu. Kozice na bijelo kao rižoto ili uz prilog zelenih rezanaca, navedeno jelo više neće biti isto! Nakon odmrzavanja upotrijebiti u roku od 24 h. Proizvod je potrebno termički obraditi.
Kao tvrtka, na tržištu postoje tek 14 godina.Primjer su poduzeća koja je stasalo iz ničega. Uspjeh temelje na trudu, volji i upornosti. Na početku su imali jednog zaposlenika, dvije škrinje te jedno vozilo. Kao usporedbu s tim početkom, danas zapošljavaju 70 djelatnika, te imaju 13 vozila. U Dalmaciji su prepoznati kao standard u poslovanju s ribom i proizvodima iz mora. Opskrbljuju više od 700 partnera iz HoReCa sektora, svakodnevnom dostavom u sezoni u Dalmaciji i otocima. Izvoznik su svježe ribe u gotovo sve države u regiji pa i šire. Kontinuirano rade na ekspanziji poslovanja te primjeni novih znanja i tehnologija