Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do: 16.06.2021.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Riječ je o siru koji jednostavno osvaja na prvu. Tartufi svojim osebujnim okusom oplemenjuju sir dajući mu karakterističnu aromu i ''after taste'' koji ostavlja u ustima prilikom konzumacije. Može se servirati i na sirnim platama ali i kao nariban na tjesteninu ili mesna jela. Dobar tek!
Njihova sirana započela je s radom 1997. godine, a nalazi se na cesti Pula - Labin, u mjestu Loborika koje je udaljeno od Pule svega 7 km.
Njihova se proizvodnja temelji na tradicionalnoj izradi istarskih sireva, uz primjenu suvremenih metoda sirarske tehnologije. Time je sačuvana autohtonost i standardizacija navedenih vrsta sireva. Od 2005.g uveden je HACCP sustav u njihovu proizvodnju. HACCP sustav je od izuzetnog značaja za proizvodače hrane s pozicije zaštite potrošača, kojima se osigurava proizvodnja i promet zdravstveno sigurne hrane. To je sustav upravljanja u kome se sigurnost hrane razmatra kroz analizu i kontrolu bioloških i fizičkih rizika od ulaznih sirovina, rukovanja, proizvodnje, distribucije i konzumiranja trajnog proizvoda.