Liquid sun - Mlada zelena pšenica ekološki je dodatak prehrani dobiven 100 posto iz lišća mlade pšenice, uzgojene organskim metodama bez ikakvih dodatnih supstanci, aditiva i konzervansa, sa izuzetnim nutritivnim i funkcionalnim svojstvima. Pomno birana regija uzgoja sirovine od presudne je važnosti; kvalitetno tlo iznimno bogatog mineralnog sastava, uz optimalan broj sunčanih i kišnih dana, uz biološko-ekološki prihvatljiv pristup obrade tla, bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida i iznimno pažljivu metodu ručnog rezanja i prikupljanja biljke. List mlade zelene pšenice sakuplja se i prebire pažljivo i selektivno, te se unutar 4 sata od berbe doprema u proizvodni pogon na obradu, dehidraciju i melje u fini prah od kojeg nastaju Liquid sun proizvodi. Zbog svoje lužnatosti i visokog sadržaja tih hranjivih sastojaka i klorofila, ona je cjelovita uravnotežena hrana, vrlo nam korisna i laka za apsorpciju. Mlada zelena pšenica dobiva se iz lista pšenice u trenutku dok još nije postala žitarica, te iako nastaje iz sjemena žitarice, ona ne sadrži gluten, već se u toj fazi još uvijek smatra povrtnicom. Slobodno ju mogu koristiti i intolerantni na gluten, dapače, čak im se preporuča ovaj priravak jer obiluje fitonutrijentima potrebnim za nadopunu prehrani kod takvih oboljenja što preporučuje i Udruga za oboljele od celijakije.
Od samog početka poslovanja tvrtka Green and more je definirana kao ekološki proizvođač koji stremi samo najvišim standardima, poslovanje usklađeno s prirodom, pozitivne promjene, obnovljivost i samoodrživosti. Uz kontinuirani rada na istraživanju i razvoju novih standarda i trendova u prehrani, iz njihovog dugogodišnjeg predanog rada proizlaze Green&More proizvodi čije su kvalitete potkrijepljene certifikatima: eko, Gluten-free, Vegan, Halal. Beskompromisna kvaliteta njihov je osnovni moto pa tako za Green&More proizvode koriste samo najbolje sirovine koje prerađuju po metodologiji obrade sirove hrane, na temperaturi do 42 C, kako bi se očuvale njihove prirodne nutritivne vrijednosti. U proizvodnji koriste prethodno aktivirane orašide kako bi iz njih uklonili fitičnu kiselinu i škrob, čime se potiče njihova lakša probavljivost i bioiskoristivost.