Osmišljeno stručno, napravljeno ručno! Ukusni grissini od pirovog brašna ne sadrže brašno drugih žitarica, konzervanse, aditive niti pojačivače okusa te su vegan friendly! Pirove frulice mogu se konzumirati samostalno ili uz namaze, kao na primjer uz: "Aromatični humus umak" - 200 g kuhanog i ocijeđenog slanutka, sol, papar, češnjak u granulama, nekoliko kapi limunovog soka, peršin, kopar, maslinovo ulje, tahini namaz ili tostirani integralni sezam izmiješati u blenderu. Humus namaz dobro ohladiti i poslužiti uz grisine. U slast!
Nutri Kulti je mladi brand iza kojega se krije proizvodnja zdrave hrane. Njezin vlasnik i kreator svih proizvoda je nutricionista Martina Gilja. Samo ime branda aludira na nutricionizam kao kulturu; brigu o kvaliteti i vrsti namirnica koju svakodnevno konzumiramo. Njezina tvrtka je zapravo prava mala manufaktura, gdje se svaki proizvod proizvodi ručno, bez dodataka konzervansa, aditiva i pojačivača okusa.