Sastojci: min. 6% octene kiseline, max. 1% alkohola, max. 30mg/l slobodnog SO2, max. 170 mg/l ukupnog SO2. Pojava taloga jamstvo je prirodne kvasine. Rok valjanosti: neograničen.
Pakovanje: 1.00l
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Kvasina je iznimno cijenjen, aromatičan ocat, proizveden od najkvalitetnijih, u pravilu sortnih crnih vina, kojima može “zahvaliti” za svoju boju, poput rubina. Kozumiranje kvasine svaki dan, u dozi jedne čašice, odlično djeluje na kardiovaskularni sustav a ubrzava i razgradnju masnoća i za više od 10%. Antioksidativna svojstva vina prenesena su i na ovaj izvrstan ocat proizveden na 100% prirodan način, tradicionalnom tehnologijom i fermentacijom bez dodavanja konzervansa, aditiva i startera. Kvasina obiluje svakodnevno potrebnim elementima poput željeza, kalcija, magnezija, kalija, fosfora i bakra. Kvasina u tvornici octa Virovitica proizvedena je od isključivo hrvatskih vina, vrhunske kvalitete.
Svi octovi u Tvornici octa, Virovitica, proizvode se isključivo na prirodan način, uz uporabu 100% prirodnih sirovina te repromaterijala i ambalaže od dobavljača iz Hrvatske. Niti jedan proizvođač octa u Hrvatskoj, ali i regiji, ne radi ocat u značajnijim količinama na 100% prirodan način, kao što je to u Tvornici octa tvrtke Mustač commerce d.o.o. u Virovitici. Prirodni Jabučni, Alkoholni, Vinski ocat kao i Kvasina proizvode se na drvenim aparatima napravljenim po modelu njemačke tvrtke Hainrich Frings iz Bonna. Svi materijali koji se koriste u izradi njihovih aparata ( uključujući i bukove strugotine koje su „srce“ aparata ), generatora su iz Hrvatske. Sirovinu za proizvodnju 100% prirodnih octova nabavljaju od poljoprivredno-prehrambenih proizvođača iz Hrvatske (alkohol, crno vino). Jabuke su isključivo od poljoprivrednih gospodarstava s područja njihove regije, Virovitičko-podravske županije te okolnih županija.