Teleće kobasice za pečenje - isporuka 22.3./ Predbilježbe

Teleće kobasice za pečenje - isporuka 22.3./ Predbilježbe
14,99 €/kg
(112,94 Kn/kg)


  • Sastojci: mljeveno teleće meso*, nejodirana sitna morska sol bez aditiva*, mljevena slatka paprika, češnjak u prahu*. * iz ekološkog uzgoja. Punjeno u jestivo ovčje crijevo. Bez konzervansa, aditiva, umjetnih boja i pojačivača okusa.
  • Zemlja podrijetla: Hrvatska
  • Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi do + 8° C
  • Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Od telećeg mesa naših ekoloških proizvođača spravljamo svježe kobasice za pečenje na roštilju, tavi ili u pečnici. Blagog su okusa te ne sadrže papar i ljutu papriku čime će se zasigurno svidjeti i onim najmlađima. Teleće meso po sebi je dosta sočno što je izraženo i u ovim kobasicama. Kuhanje se ne preporučuje. Od lopatice i vrata dobivamo mljeveno meso koje koristimo u proizvodnji kobasica. Za brzi, jednostavni i ukusni obrok izaberite ovu vrhunsku delikatesu! Pakiranje teži oko 500-700 g te sadrži otprilike 6-8 kobasica. Ne sadrži svinjetinu! Rok trajanja od datuma proizvodnje je do 7 dana. U slast!

Proizvođač / Stavlja na tržište

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. (Fino.hr) a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske.

Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja, ovaca i peradi. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja).

U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental, Herefford te istoimene križane pasmine. U prehrani životinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način.

Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa.

Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU.

Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. Uz online prodajno mjesto, tvrtka posjeduje i mesnicu na Trgu Francuske Republike 6 u Zagrebu, na popularnom Kegliću. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners