Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Teleći spaghetti Bolognese
Iako se Spaghetti à la Bolognese najčešće priprema od mljevene juneće lopatice ili uz dodatak mljevenog svinjskog buta, naša varijanta rađena je isključivo od telećeg mesa. Teletina potječe iz naše ''mesnice'' gdje mljeveno meso proizvodimo od buta, lopatice i malo vratine. Teletina sa svojim masnim dijelovima, jelima daje iznimnu sočnost i poseban okus. Isprobajte, oduševiti ćete se!  Sastojci (za cca 4 osobe): ■ 2 srednje glavice luka ■ 1 režanj češnjaka ■ 2 manja korijena peršina s lišćem ■ 1 kg mljevene teletine ■ 2 veće mrkve ■ sol, papar ■ ...

Wok s puretinom i povrćem
Prije 134 dana Jela spremljena u wok tavi uvijek oduševljavaju svojim mirisom i okusom. Tajna u pripremi je da se povrće kako bi ostalo hrskavo i...
Krem juha od celera
Prije 1713 dana Juha od celera vrlo je jednostavna za pripremu a oduševiti će Vas svojim osebujnim okusom! Čak će i one najizbirljivije natjerati na repete....
Povrtna juha od rajčice
Prije 1960 dana Navedeni recept se brzo priprema i za njegovu pripremu nisu potrebne velike kulinarske vještine. Uz to što je krepka i fina, juha od...
Ličke pole
Prije 1996 dana Istraživanja su pokazala da krumpiri uzgojeni u predjelima s većom nadmorskom visinom imaju čak 20 % više suhe stvari (vitamina i minerala) od...
Njoki od butternut tikve
Prije 1997 dana U pripremi ovog jela može poslužiti i neka druga vrsta bundeve, no mi smo se ipak odlučili za ovu, jer nam je za...
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay