S gospodarstva Jazbec, inače pioniru uzgoja ekoloških žitarica i preradu istih u brašna i slične proizvode, stiže nam certificirana ekološka svinjetina iz srca Slavonije. Kako bi zaokružili cijelokupnu proizvodnju u jedno održivo gospodarstvo, svinje se hrane ekološkim žitaricama, prerađevinama te nusproduktima prerada žitarica u brašna kao što su mekinje i sl. proizvedenim i prerađenim na samom imanju. Uz vanjsko okruženje svinje se nesmetano kreću u nastambama gdje se nalazi duboka stelja od slame. Niti u jednoj fazi svoga životnog vijeka u prehrani životinja nisu korištene industrijske smjese i umjetni preparati za rast. Tov svinja od prasenja do kilaže za klanje traje u prosjeku između 7-10 mjeseci. Riječ je o svježem mesu križanih domaćih pasmina, idealnog omjera intramuskularne masnoće i mesa a klaoničke mase do 120 kg. Paket sadrži profesionalno obrađeno, pakirano (vakumirano) te deklarirano svježe svinjsko meso.
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.