Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Krkavina, kora
Krkavina, kora
Sastojci:  Frangulae Cortex 100%.
Pakiranje:  40 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  30.06.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Kora krkavine ja dobro sredstvo za čišćenje crijeva. Ona se može koristiti kod hemoroida, tromosti debelog crijeva i slabe peristaltike crijeva. Potičući pražnjenje crijeva čaj od krkavine pomaže kod tegoba koje nastaju zbog slabog pražnjenja, kao što su nadutost, nateknuće jetre, zastoj u izlučivanju žuči i upala žučne vrećice. Žličica čaja se prelije s 2 dcl hladne vode i ostavi da odstoji kroz 12 sati, pa popije navečer prije spavanja. Učinak nastupa nakon 8 sati. Čaj se može pripremiti i tako da se stavi 1 žličica krkavine u 2 dcl hladne vode i kratko prokuha, ali je bolje izbjegavati kuhanje jer se tako oslobađaju spojevi koji mogu izazvati grčeve i proljev.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Francetić
Adresa:  Vinogradska 110, Kloštar Ivanić 10312
 
 
Opg Francetić u vlasništvu Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem ljekovitog i začinskog bilja od 2007. godine pod nadzorom stručnih službi. Imanje se nalazi u nedirnutoj prirodi u Kloštar Ivaniću. Gospodin Antun Francetić se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja počeo baviti još davne 1960. godine. Praćenje uzgoja, branja, sušenja te način čuvanja i kontrola prerade garancija su ovih proizvoda. Tako se na imanju uzgajaju: kamilica, melisa, menta, timjan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudekija, artičoka, zlatnica. U ponudi postoje razni čajevi, čajne mješavine, biljne tinkture te biljna ulja i kreme. Tokom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice koju izdaje Bioinspekt pod nadzornom stanicom Hrvatskih šuma.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay