Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
70,00 Kn/kg
    
Pureći file Purex (komad)
Pureći file Purex (komad)
Sastojci:  svježa pureća prsa bez kostiju i kože (100%).
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi 0 do +4°C.
Najbolje upotrijebiti do:  19.11.2017.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Tvrtka Purex i njeni svježi mesni proizvodi postali su sinonim za namirnice proizvedene na potpuno prirodan, tradicionalan način. U našu trgovinu svježe pureće meso stiže neposredno nakon obrade i to ponedjeljkom i četvrtkom. Pakirano na podlošku, težine komada su od 400 - 600 g. Nije pakirano u kontroliranoj atomosferi (ambalaža ne sadrži plinsko ispunjenje). Na preporuku proizvođača proizvod skladištimo na temperaturama do +2°C kako bi se očuvala svježina.
Proizvođač:
Naziv:  Purex d.o.o.
Adresa:  Hrvace 556, Hrvace 21233
 
 
Tvrtka Purex d.o.o. je osnovana 2002. godine, a djelatnost joj je proizvodnja, prerada, pakiranje i distribucija purećeg i pilećeg mesa, proizvodnja konzumnih jaja, te proizvodnja suhomesnatih proizvoda od svinjetine. Uprava tvrtke i centralna farma nalaze se u Košutama, dok su klaonica, pogon za preradu i pakiranje smješteni u Hrvacama pokraj Sinja. Tvrtka Purex se danas može pohvaliti uzgojem peradi na otvorenom, bez korištenja antibiotika, hormona rasta te uz hranu bez primjesa GMO-a koju sami proizvode. Količina štetnih lijekova, primjerice antibiotika može se smanjiti prevencijom, odnosno kontrolom samog uzgoja gdje se mjere svi parametri od mikrobiološke čistoće stelje do količine ugljikovog dioksida u zraku. Antimikrobni lijekovi se zamjenjuju ekstraktima ljekovitog bilja, naročito origana. Štetni dezinficijensi su smanjeni na najmanju moguću mjeru vlastitom proizvodnjom stabiliziranog hipoklorita čija je djelotvornost prisutna i vrlo malim koncentracijama. Hormonalna suplementacija i GMO, te štetni glifosfati također nisu prisutni u ovoj priči jer se kontrolira cijeli proces od početka do kraja. Od samih početaka kada je vlasniku tvrtke uzgoj za sebe i svoje bližnje bio hobi, ideja o zdravim proizvodima vrhunske kvalitete i danas živi te se njihovi proizvodi mogu konzumirati s punim povjerenjem.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay