Eko mesnica - rezervacija, plaćanje i dostava

Poštovani kupci,

u našoj Eko mesnici možete kupovati na više načina zavisno Vašim potrebama i navikama.

Možete nas posjetiti u maloprodajnoj poslovnici na Trgu Francuske Republike 6, naručivati online iz udobnosti vlastitog doma s osiguranom dostavom na adresu ili posjetiti trgovinu na Vrbiku gdje uz naše proizvode možete pronaći i druge razne ekološke i domaće namirnice malih hrvatskih proizvođača.

Mesnica - Trg Francuske Republike 6

Na Trgu Francuske Republike 6, na popularnom Kegliću, blizu istoimenog kultnog kafića, s pogledom na rukometni teren i dječji park smjestila se naša mesnica. Izdaleka ćete nas lako prepoznati po tendi losos boje. Slijepa ulica u kojoj smo smješteni je mirna, slabo prometna te lako dostupna za dolazak autom ili pješice. Često se nađe i slobodno parkirno mjesto no ako ga i nema, stati na par minuta ispred same mesnice autom nikome neće izazvati probleme.

Očekuje Vas svakodnevno svježe meso naših ekoloških proizvođača te razne ostale suhomesnate i prerađene delikatese i naši ljubazni i uslužni mesari. Za kupovinu u mesnici nije potrebna rezervacija već je riječ o slobodnoj prodaji prema dnevno dostupnoj ponudi. Mesnica djeluje kao samostalna izdvojena prodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama. Uz gotovinsko plaćanje, dostupno je i plaćanje debitnim i kreditnim karticama (Maestro, Visa, Visa Electron, Mastercard). Ukoliko namjeravate naručivati i preuzimati naručeno u mesnici na Trgu Francuske Republike 6 obratite nam se na kontakt u nastavku.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: zatvoreno

Utorak - Petak: 7 - 19h

Subota: 7 - 14h

Nedljeljom, ponedjeljkom, blagdanom i praznikom zatvoreno.

Kontakt: 01 4579 710

Mesari: Maja i Dominik

 

Online narudžbe

Sve narudžbe pristigle putem naše internetske adrese www.fino.hr koje uz ostale proizvode iz naše ponude (povrće, jaja, mliječno i sl.) sadržavaju i svježe meso, ono se isporučuje se isključivo svježe, direktno iz našeg objekta za rasijecanje i preradu gdje period od klanja do isporuke na adresu primatelja najčešće ne prijeđe 48 sati.

Kako bi se osigurala vrhunska svježina i kvaliteta našeg mesa veliki dio narudžbi primamo unaprijed kao svojevrsnu predbilježbu za ponuđeni datum isporuke. Naši mesari svakoj narudžbi pristupaju profesionalno i pedantno; uz pažljivu obradu, deklariranje i vakumiranje kako bi svim našim kupcima olakšali pripremu i skladištenje. Svaki komad mesa stiže zasebno vakumiran uz pojedinačnu deklaraciju tako da po primitku kupac uvijek može znati što je spremio u zamrzivač.

Što predstavljaju datumi isporuke uz pojedine artikle u internetskoj trgovini?

Riječ je prvom idućem ciklusu isporuka svježeg mesa za kojeg još uvijek postoji slobodna opcija rezervacije i predbilježbe. Dodavanjem navedenih artikala u košaricu koji sadrže određeni datum, smatramo da kupac time pristaje na isporuke navedene uz taj artikl.

Za sve upite vezane uz dostavu i preuzimanje naručenog u trgovini na Vrbiku, obratite nam se na kontakte Fino.hr trgovine.

 

Dostava

Zbog specifičnosti čuvanja svježeg mesa i prerađevina koji zahtijeva neprekidni hladni temperaturni režim, dostava je trenutno moguća isključivo na području Zagreba i okolice te grada Rijeke. Dostava se obavlja vlastitim specijaliziranim dostavnim vozilima na adresu kupca. Isporuka na području Rijeke odvija se jednom mjesečno na unaprijed dogovorenu lokaciju gdje se odvija prikup ili na adresu kupca zavisno o iznosu narudžbe.

Trgovina Fino.hr - Kninski trg 7

Osluškujući potrebe potrošača koji preferiraju kupovinu svježeg mesa i ostalih prehrambenih namirnica spontano i bez prethodne predbilježbe, svakog tjedna u periodu od četvrtka do subote u našoj trgovini Fino.hr na Vrbiku mogu se pronaći razne kategorije već obrađenog i pakiranog svježeg mesa u slobodnoj prodaji. Napominjemo, prednost uvijek imaju prednarudžbe, telefonske ili putem inernetske trgovine, stoga je i ponuda u dućanu promjenjiva i ograničena. Prednarudžbom za ponuđeni termin isporuke kupac može biti siguran da ćemo narudžbu ispoštovati i isporučiti.

Napominjemo, za sve upite vezane uz dostavu ili preuzimanje naručenog u trgovini na Vrbiku, obratite nam se na kontakte Fino.hr trgovine. Mesnica na adresi Trg Francuske Republike 6 djeluje kao zasebna maloprodajna jedinica te nije povezana s internetskim narudžbama. Ukoliko namjeravate naručivati i preuzimati naručeno u mesnici na Trgu Francuske Republike 6 obratite nam se na kontakt mesnice.

Zahvaljujemo!

 

 

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners
  • CorvusPay