Eko Mesnica - Uvjeti korištenja

 

Poštovani kupci,

 

Molimo Vas da u nastavku pažljivo pročitate uvjete korištenja Eko mesnice.


Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja Eko mesnice određuje međusobne odnose između Vas kao kupca i tvrtke Domaće i fino d.o.o. kao prodavatelja.

Kupci trgovine mogu biti sve pravne i fizičke osobe. Registirani korisnici moraju biti punoljetne osobe.

Kupcem se može postati isključivo registracijom. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste pravovremeno ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

Domaće i fino d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Domaće i fino d.o.o. obvezuje se na zaštitu podataka kupaca te da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svome korisničkom računu i svojim podacima te promjeniti opće podatke i pristupnu lozinku.

Domaće i fino d.o.o. obvezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca prema trgovini sukladno podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu ili prilikom naručivanja proizvoda.

Domaće i fino d.o.o. zadržava pravo povratka naručenih artikala u optjecaj (čije se plaćanje vrši pri preuzimanju) 24 sata od trenutka narudžbe ukoliko kupac ne bude na navedenoj adresi ili iz nekih razloga ne bude prisutan, odnosno naručenu robu ne preuzme na lokaciji Kninski trg 7, Zagreb.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda tvrtka Domaće i fino d.o.o. obvezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) u roku od 7 dana koja je iste položila na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih proizvoda.


Kupac ima pravo na povrat robe uz opravdanu reklamaciju e-mailom, telefonski ili pismeno u razdoblju do 24h od trenutka preuzimanja robe. Kupac je dužan čuvati spornu robu i obvezan je dati istu na uvid tvrtki Domaće i fino d.o.o. inače se reklamacija neće smatrati pravovaljanom. Opravdanim se smatra povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Sve fotografije, slike te sadržaj prikazan na stranicama zaštićen je i Domaće i fino d.o.o. zadržava jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Domaće i fino d.o.o.

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Domaće i fino. d.o.o. te ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu gore navedene tvrtke.

Domaće i fino d.o.o.  zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta korištenja i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom procesa registracije.

Bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na sustav kao i pokušaj lažiranja podataka bit će proslijeđen nadležnim institucijama.

 

Korištenje kolačića

Na internet stranicama naše trgovine primjenjujemo kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja internetskih stranica naše trgovine. Nastavkom korištenja Fino.hr internet stranica pristajete na primjenu kolačića.

Kolačići na internet stranicama naše trgovine koriste se za prijavljivanje korisnika u sustav naše trgovine, odabir valute u trgovini i spremanje odabranih proizvoda u košaricu.

Naše internet stranice mogu dozvoliti kolačiće trećih strana i to Google Analytics-a i Olark Online podrške za klijente kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Kolačiće trećih strana ne kontroliramo.

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners