Ograničena dostava

Namirnice koje zahtijevaju kontinuirani hladni režim skladištenja dostavljamo isključivo na određene lokacije. Hladni lanac je uz brzu distribuciju od proizvođača do krajnjeg potrošača jedan od preduvjeta kvalitetnog i zdravstveno ispravnog proizvoda.

Što znači obavijest    Ograničena dostava uz pojedine artikle? 

Namirnice koje u našoj internetskoj trgovini imaju navedenu oznaku predstavljaju proizvode između ostalog i proizvode koje su kvarljive prirode ukoliko se ne skladište na određenim temperaturama. Najčešće su to zamrznute namirnice te mliječni proizvodi, svježa jaja, svježe meso, svježe kobasice te suhomesnati proizvodi i sirevi te određeno povrće i voće.

DOSTAVNA PODRUČJA

Vlastitim specijaliziranim dostavnim vozilima dostavljamo navedene proizvode na područjima:

  • Grada Zagreba i okolice (Zaprešić, Sesvete, Dugo Selo, Samobor, Velika Gorica)
  • Grada Rijeke i okolice

 

Narudžbe na području Zagreba i okolice u mogućnosti smo dostaviti svakodnevno na adresu kupca.

Narudžbe za Rijeku koje sadrže navedene proizvode, posebno svježe meso iz naše Eko mesnice u mogućnosti smo dostaviti jednom mjesečno na dogovorenu lokaciju i vrijeme gdje se odvija prikup od strane svih kupaca ili na adresu kupca po dogovoru zavisno o iznosu narudžbe.

Sve namirnice koje zahtijevaju kontinuirani hladni režim skladištenja na području Zagreba i okolice te Rijeke i okolnih mjesta dostavljamo vlastitim kombi-hladnjačama.

Dostava izvan navedenih okvira zbog specifičnosti samih proizvoda koje klasične kurirske službe ne mogu distribuirati, nažalost trenutno nije moguća. U budućnosti u planu je širenje na gradove u Dalmaciji po principu prikupa na određenim lokacijama.

Naposljetku svi takvi artikli mogu se uvijek preuzeti vlastitim dolaskom u našu trgovinu. Prilikom završavanja narudžbe dovoljno je odabrati opciju preuzimanja naručenog na našoj lokaciji.

VAŽNO! Trenutno nije moguća narudžba navedenih proizvoda putem internetske trgovine s dostavom izvan Zagreba već isključivo telefonski ili putem e-maila. Molimo Vas da nam se obratite za više infomacija!

Za sva dodatna pitanja i narudžbe slobodno nas kontaktirajte na naš kontakt telefon ili putem kontakt obrasca.

Više o uvjetima dostave naše trgovine možete pronaći ovdje.

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners