Upute

     Registracija

Kupovina u internetskoj trgovini ne zahtijeva registraciju. Narudžbu je moguće izvršiti na sljedeći način:

 • kao kupac gost
 • kao registrirani korisnik

Kupac gost obvezan je ispuniti osobne podatke tijekom procesa naručivanja.
Registrirani korisnik obvezan je izvršiti detaljnu registraciju odabirom opcije Registriraj se na početnoj stranici.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koji su uneseni prilikom registracije, registrirani korisnik može pristupiti svojem korisničkom računu, pravovremeno ažurirati podatke i time nas obavijestili o nastalim promjenama.

Kupcem može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja.


Proces narudžbe

Proces narudžbe u sklopu trgovine sastoji se od 4 koraka koje je potrebno proći bez obzira na način plaćanja i vrstu isporuke. Prelazak s jednog koraka na drugi vrlo je jednostavan i u svakom trenutku postoji mogućnost povratka na prethodni korak ukoliko se dogodi neka poteškoća prilikom procesa naručivanja.

Kod kupovine određenih namirnica čija se cijena formira prema težini, kupac ima mogućnost odabira odgovarajuće kilaže željenog proizvoda koja je taj dan dostupna u trgovini. Pritom kupac automatski ima uvid u konačnu cijenu odabranog proizvoda i time i točan iznos cijele narudžbe bez naknadnih kalkulacija. Ukoliko je u trenutku narudžbe određeni proizvod označen u trgovini kao ''nedostupan'', kupac ima mogućnost isti ''rezervirati'' putem obrasca za predbilježbu. Sustav će naknadno automatski obavijestiti kupca čim proizvod bude raspoloživ.

Završetak narudžbe potvrđuje se porukom na zaslonu i primanjem obavijesti putem automatskog e-maila. Vrijeme isporuke je minimalno sljedeći radni dan za područje Hrvatske dok je za narudžbe izvan RH, dostava 1-5 radnih dana od trenutka narudžbe, zavisno o lokaciji dostave.

U nastavku su opisani detaljni koraci procesa narudžbe putem internet trgovine:

Korak 1 – ukoliko još niste registrirani, možete kreirati korisnički račun klikom na Registriraj se ili upisom svoje e-mail adrese i lozinke, ukoliko ste već registirani kupac trgovine.
Nakon obavljene prijave u sustav ili registracije možete pristupiti sljedećem koraku - kreiranju Vaše narudžbe.

Na svaki sljedeći korak u procesu narudžbe prelazi se odabirom tipke Nastavi.

Korak 2 – u ovome koraku potrebno je izabrati željenu metodu dostave te ispuniti odgovarajuće podatke vezane uz narudžbu, način plaćanja te ostale poželjne komentare i prijedloge. Da biste pristupili sljedećem koraku potrebno je pročitati Uvjete korištenja te potvrditi iste odabirom "Pročitao sam i slažem se sa Uvjetima korištenja". Odabirom opcije Nastavi prelazi se na sljedeći korak. 

Korak 3 – treći korak prikazuje sve podatke iz narudžbe: način plaćanja, podatke o primatelju i kupcu, Vašu košaricu te ostale relevantne informacije. Odabirom opcije Naruči potvrđuje se narudžba i šalje na obradu. *

*Ukoliko je odabrana kreditna/debitna kartica kao metoda plaćanja, naš će Vas sustav automatski preusmjeriti na zaštićenu stranicu gdje se obavlja proces plaćanja. 

Korak 4 – nakon što ste potvrdili narudžbu, na Vašem će se zaslonu pojaviti informacija da je narudžba zaprimljena, dok ćete putem e-maila dobiti istu obavijest o potvrdi s njezinim osnovnim detaljima.

Klikom na Nastavi vratit ćete se na početnu stranicu internetske trgovine.

 

Način plaćanja

 • Pouzećem: naručeni proizvodi plaćaju se gotovinom pri preuzimanju/kupovini robe. Vrijedi isključivo unutar RH.
 • Virmanskom uplatom: preporuča se pravnim i fizičkim osobama (općom uplatnicom, internetskim bankarstvom, uplatom u banci, pošti, FINI). Odabirom ove metode plaćanja, nakon što naruči proizvode, kupac će primiti e-mail s potvrdom narudžbe s ponudom za plaćanje. Nakon uspješno obavljenog plaćanja, potrebno je putem e-maila ili faxa dostaviti potvrdu o uplati/presliku uplatnice kako bi roba bila isporučena na vrijeme. *
 • Kreditnom/debitnom karticom prilikom dostave: preporuča se pravnim i fizičkim osobama koje koriste kreditne i debitne kartice za plaćanje računa. Navedeni oblik plaćanja vrijedi isključivo unutar vlastite dostavne zone. Plaćanje se vrši na lokaciji dostave putem mobilnog POS aparata, jednokratnom transakcijom. Prihvaćene kartice su: MasterCard®, Maestro®, American Express, Visa, Visa Electron i Diners.
 • Kreditnom/debitnom karticom putem internetske trgovine: preporuča se pravnim i fizičkim osobama koje prakticiraju plaćanje računa kreditnim i debitnim karticama putem Interneta. Nakon potvrde narudžbe, kupac se preusmjerava na internetsku adresu CorvusPay usluge gdje se obavlja online plaćanje, jednokratnom transakcijom. Prihvaćene kartice su: MasterCard®, Maestro®, American Express, Visa, Visa Electron i Diners. Zavisno o vrsti kartice, za vrijeme procesa naplate, biti će potrebno navesti sljedeće podatke: autentične podatke o kartici (broj kartice, period valjanosti, e-mail, troznamenkasti sigurnosni kod, ime i prezime vlasnika, adresa) te zavisno o banci i vrsti kartice i sigurnosni kod za plaćanje iz tokena.
  Molimo Vas da prije kupovine provjerite da li je Vaša kartica potvrđena od strane banke za transakcije na Internetu.

       

*IBAN broj računa kod Erste & Steiermarkische Bank : HR2824020061100569672              

Swift code (BIC):  ESBCHR22

 

Izjava o sigurnosti internetskog plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu.

CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najvišisigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners