Sastojci: Najmanje 32% m.m. u suhoj tvari. Pasterizirano mlijeko, sirilo, sol, mljekarske kulture, enzim Lysozyme
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Težina:
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Sa vanjske strane slan, na griz još uvijek škripi pod zubima, u sredini još uvijek mliječan...
Tek ukalupljeni istarski kravlji sir.
Savršen u ljetnoj salati, savršeni početak sirne priče...
Mala obiteljska tvrtka smještena u samom srcu Istre, samo kilometar udaljena od glavne ceste Pula - Pazin, okružena pašnjacima, na brežuljku ponad sela Orbanići od kraja prošlog stoljeća mlijeko svojih krava, a unatrag desetak godina i mlijeko kooperanata iz cijele Istre, prerađuje u visokokvalitetne proizvode. Ljubav koju daju u svaku litru mlijeka okus je koji prerasta u okuse proizvoda mljekare Latus. Ponosni su na široku paletu proizvoda, od svježeg mlijeka, jogurta, vrhnje, do više vrsta tvrdih i polutvrdih sireva. Svi su sirevi proizvedeni od punomasnog, pasteriziranog, nehomogeniziranog mlijeka istarskih pašnjaka dok svježi program karakterizira visokokvaliteno pasterizirano, nehomogenizirano mlijeko bez dodataka umjetnih aroma, boja i konzervansa.