Prvi porečki nefiltrirani craft Gin ALDO 52 ističe se aromom borovice te nježnom pratnjom okusa i mirisa osam začina koji izazivaju snažnu emociju vrhunskog destilata. Za dobivanje ovoga premium istarskog gina koristi se bazni destilat rakija komovica od grožđa malvazije. Svi začini maceriraju se direktno u bakrenom kotlu nekoliko dana te se redistilacija vrši na 80% alk. vol. u bakrenim kotlovima kako bi se zadržao samo najaromatičniji dio gin-a, njegovo “srce i duša”. Posebnost našega nefiltriranog gin-a ALDO 52 jesu jedinstvena mekoća i uravnoteženost svih aromatičnih okusa uz dominaciju borovice i mediteranskih začina.
Za aromatiziranje našeg Gin-a ALDO 52 koristi se devet začina:
borovica, korijander, anđelika, narančina korica, limunova korica, sladić, smilje, anis, cejlonski cimet. Savršenu kombinaciju čini istarski premium gin ALDO 52 i tonik uz dodatak svježe kriške naranče.
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.