Kiselo vrhnje Bistrović

Kiselo vrhnje Bistrović
1,45 €
(10,93 Kn)


 • Sastojci: pasterizirano, nehomogenizirano vrhnje, mljekarska kultura, mliječni proteini. Sadrži 20% m.m. Ne sadrži konzervanse.
 • Pakovanje: 200ml
 • Zemlja podrijetla: Hrvatska
 • Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
 • Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:

Detaljnije o proizvodu

Kiselo vrhnje je blago kiselkastog okusa, specifične arome i odlično se slaže s kuhanim jelima, umacima i raznim prilozima. Vrhnje se dobiva koncentriranjem masti iz mlijeka, dok je kiselo pasterizirano vrhnje proizvod dobiven fermentacijom pasteriziranog vrhnja s dodatkom bakterija kiselo mliječnog vrenja koje ostaju nakon proizvodnje maslaca. Domaći sir s vrhnjem je izvrstan obrok koji savršeno krijepi i osvježava te ga posebno preporučujemo mladima u razvoju. Dobre će domaćice znati ovaj proizvod iskoristiti kao dodatak kod pripreme bezbroj vrsta slatkih i slanih jela.

Proizvođač / Stavlja na tržište

Domaće i fino d.o.o. - Fino.hr
Eko mesnica brand je tvrtke Domaće i fino d.o.o. (Fino.hr) a nastao je s ciljem okrupnjavanja proizvođača koji uzgajaju životinje na ekološki prihvatljiv način i plasmana ekološkog svježeg mesa i mesnih prerađevina na tržište Republike Hrvatske.

Trenutno u sustavu dobavljača postoji nekolicina isključivo hrvatskih uzgajivača teladi, junadi, svinja, ovaca i peradi. Svi proizvođači su ekološki certificirani od strane nadležnih tijela. Telad se uzgaja u sustavu krava-tele dok je mlada junad većinom iz pašnog (slobodnog uzgoja).

U uzgoju za potrebe mesnice prevladavaju pasmine goveda kao što su Angus, Slavonsko – srijemski podolac, Charolais, Limousin, Simental, Herefford te istoimene križane pasmine. U prehrani životinja niti u jednoj fazi uzgoja se ne koriste koncentrati niti umjetna sredstva i stimulansi za rast već se sve odvija na prirodan način.

Osim na uzgoj i porijeklo mesa, poseban naglasak stavlja se na svježinu mesa koja se postiže brzom i kvalitetnom obradom te transportom nakon klanja i odležavanja. Takvo meso idealno je za zamrzavanje te će nakon odmrzavanja biti prikladno za upotrebu 2-3 dana bez promjene boje, mirisa i okusa.

Domaće i fino d.o.o. posjeduje registrirani objekt u Zagrebu gdje stručno osoblje vrši obradu i pakiranje svježeg mesa te naposljetku pripremu za isporuku krajnjim kupcima na adresu. Cijelokupna proizvodnja je primjerena HACCP standardima te zadovoljava sve propise u skladu s važećim zakonima te kontroli svih nadležnih institucija u prometu s hranom životinjskog podrijetla u Republici Hrvatskoj i EU.

Uz svježe meso, u ponudi su i suhomesnati proizvodi te razne prerađevine (kobasice polutrajne i svježe) bez aditiva, kemijskih dodataka i nitrinih soli. Uz online prodajno mjesto, tvrtka posjeduje i mesnicu na Trgu Francuske Republike 6 u Zagrebu, na popularnom Kegliću. U budućnosti plan je i ulaganje u vlastitu farmu junadi, teladi i svinja s vlastitom klaonicom i modernim i većim objektom za obradu, rasijecanje, dimljenje i zrenje čime bi se povećali trenutni proizvodni kapaciteti i svježeg i prerađenog mesa.
cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Diners
 • Verified by Visa
 • MasterCard SecureCode
 • Diners