Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
14,00 Kn
    
Domaći tekući jogurt Bistrović
Domaći tekući jogurt Bistrović
Sastojci:  pasterizirano nehomogenizirano mlijeko. Sadrži 2,8% m.m. Bez konzervansa.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do:  14.08.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Jogurt je mliječni proizvod koji nastaje prirodnom fermentacijom mlijeka uz pomoć bakterija. Bogat je kalcijem, fosforom i vitaminima B skupine. Izvrsna je mliječna alternativa za osobe koje pate od intolerancije na laktozu u kravljem mlijeku. Koristite ga za doručak, u kombinaciji sa žitnim pahuljicama i u pripremi salatnih preljeva, marinada i dipova. NAPOMENA: pošto je riječ o svježem proizvodu, isporučuje se najranije petkom i subotom uz prethodnu predbilježbu (ukoliko je u internetskoj trgovini naveden kao ''nedostupan'').
Proizvođač:
Naziv:  Mljekara Marina
Adresa:  Varaždinska 94b, Gornje Vratno 42208 Cestica
 
 
P.G. Bistrović - Mljekara Marina svojim je radom započela krajem 2010. godine. Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda dobiva se preradom mlijeka s isključivo vlastite farme mliječnih krava. Riječ je o 100% domaćem proizvodu koji ne sadrži konzervanse ni umjetne dodatke. Za potrebe mliječne farme Obiteljsko gospodarstvo Bistrović obrađuje 15 hektara vlastite zemlje, a u zakupu je i 12 hektara državnog zemljišta te oko 20 hektara od fizičkih osoba. U pristupu uzgoju životinja koristi se isključivo otvorena ispaša kada to sezona i vrijeme dopušta a u gnojenju i obradi tla nastoji se isto obavljati na što prirodniji i održiviji način. Na gospodarstvu je uz članove obitelji, Mirjanu, Stjepana i sina Luku zaposleno sedam ljudi, povremeno pripomognu i sin Tomislav koji studira u Križevcima i Marina koja polazi OŠ Cestica, a svakom uspjehu raduju se i baka Marija i djed Josip.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay