Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
20,00 Kn
    
Domaći žganci
Domaći žganci
Sastojci:  eko mljevena kukuruzna krupica, količina masti do 2%.
Pakiranje:  1.00 kg
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati u prozračnom i suhom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  30.10.2018.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Domaći kukuruzni žganci, poznatiji još i pod nazivom ''pura'' su autohtono jelo na prostoru Zagrebačke županije, ali i cijele Hrvatske. To je mlinarski kukuruzni proizvod proizveden iz kvalitetne sirovine pažljivim odabirom hibrida kukuruza uzgojenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Jazbec, koji daju jedinstvenu kvalitetu zrna, brašna i krupice. Visoke su nutritivne vrijednosti, sadrže visoki udio energije zbog velikog udjela ugljikohidrata, proteina, masti i prehrambenih vlakana. Od mineralnih tvari valja izdvojiti kalcij, željezo, magnezij, fosfor, kalij i natrij te vitamine B skupine kao što su tiamin, riboflavin, niacin, te vitamina A, E i K. Eko žganci ili pura preporučuju se za predjelo, međuobrok, laganu večeru te kao prilog raznim jelima uz dodatak vrhnja, maslaca, mlijeka ili prepecenog špeka.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay